Translate

вторник, 26 февруари 2013 г.

Хляб от овесени трици

Много бърз за приготвяне хляб. Вкусен и полезен, страхотно решение за закуска. Благодаря за рецептата на Кристи и Кирил

Продукти:

200гр. овесени трици
4 с.л. пшеничен зародиш
2 с.л. ленено брашно
2 яйца
3/4 кофичка кисело мляко + 1 ч.л. сода за хляб
щипка сол


Начин на приготвяне:

Смесвам всичко в купа и обърквам хубаво докато се получи гъста каша. Изсипвам готовата смес върху хартия за печене в тавичка и разстилам хубаво. Пека на 200С за около 30мин

По желание в сместа може да се добави песто, маслини или сушени домати.




Няма коментари:

Публикуване на коментар